2009. szeptember 22., kedd

Hogyan csatlakozhat az FLP családjához

Mit kell tennie, ha az FLP termékeit használná, fogyasztaná?

Keresse meg azt az embert, akitől megismertre a Forever Living Products termékcsaládot!

Nincs más dolga, mint kitölteni egy ingyenes jelentkezési lapot. A jelentkezési lap kitöltésének feltétele a betöltött 18. év. A jelentkezési lapon pár személyes adatot kér a cég! 

Az első vásárlásakor kapni fog egy névre szóló diszkontkártyát, mellyel 30 %-os kedvezménnyel tud a jövőben vásárolni. A kedvezmény feltétele, hogy amikor vásárol, akkor ezt minimum nettó 55 euro értékben tegye. Az FLP nem vár el rendszeres vásárlásokat, viszont mikor vásárol, azt minimum nettó 55 euro értékben tegye. A diszkontkártyának nincs lejárati ideje, nincs vásárlásokhoz kötve. Ezzel a kártyával Magyarországon négy raktárban (Debrecen, Szeged, Budapest, Székesfehérvár) akár személyesen, illetve az interneten és telefonon keresztül tud vásárolni. A diszkontkártyán szerepel egy forgalmazói kód, mely csak Önhöz tartozik. A továbbiakban ezzel a kóddal könnyedén tudja bonyolítani vásárlásait.
Az FLP termékeit a világ 140 országában forgalmazzák, ezért lettek az árak egységesen euro-ban meghatározva, viszont Magyarországon a fizetés Forintban történik.
Minden vásárlásáról névre szóló ÁFA-s számlát kap, mely egyben 100 %-os visszavásárlási garanciát is jelent, amennyiben nincs megelégedve a vásárolt termékkel.

Mit kell tennie, ha az FLP termékeit használná, fogyasztaná és még pénzt is keresne?

Ha Ön szeretne más embereket kedvezményes vásárláshoz, és / vagy üzleti lehetőséghez juttani - és ezáltal jövedelemre szert tenni - az a következőképpen történhet:


Bármely két egymást követő naptári hónapban az Ön vásárlásai érjék el a 2 pontértéket (kb.130 ezer Ft), tetszőleges számú, min. 55 € vásárlásokból.


Ugyanezt megteheti gyorsabban, a Touch of Forever doboz megvásárlásával, mely szintén 2 pont és kb. 100 000 Ft, de kb. 130 000 Ft értékű terméket talál benne. A dobozban található 31 életnagyságú termék, melyek az FLP legnépszerűbb termékei. E doboz megvásárlásával juthat Ön a leggyorsabban  termék tapasztalatokhoz.

Miért érdemes forgalmazónak lenni?

- A termékeket kedvezményes áron vásárolhatja meg,
- Elkezdheti saját jövedelmező üzletét,
- Szponzorálhatja barátait, családtagjait és ismerőseit, hogy ők is     használhassák ezeket a termékeket és részesülhessenek azokban a jó dolgokban, melyeket egy ilyen nagy, növekvő cég tagjaként élvezhetnek.


Akár főállású tevékenységként, akár havi fizetés kiegészítést célozva csatlakozik valaki az FLP termékforgalmazói csapatához, a cég Marketing Tervében leírt juttatások biztosan lenyűgözik majd. Ez az egyszerű, ám igen erőteljes terv megadja a személyes üzletépítés lehetőségét minden különösebb anyagi beruházástól mentesen, és nem határolja be a végső bevétel szintjét, hiszen csak az új munkatárstól függ, hogy mennyit dolgozik és ezáltal mennyit keres.

A jövedelem mértékének befolyásolására a következő munka szolgál:
a Forever Living Products egészség- és szépségápoló termékeinek eljuttatása a lehető legtöbb emberhez.


A pénzkereseti lehetőségek a következők:

- személyes bónusz
- új disztribútori bónusz
- csoport bónusz
- vezetőségi bónusz


Egyéb kereseti lehetőségek:

- autóvásárlási program
- nyereségrészesedési program


A Forever Living Products mindenki számára lehetőséget nyújt arra, hogy saját üzleti vállalkozásának beindítása, illetve működtetése reálissá váljon.
A teljesítmény szerinti jövedelem biztosítása mellett nagyon fontos az, hogy forgalmazói számára lehetővé teszi, hogy sokkal több időt töltsenek családjuk körében és élvezzék az otthon végezhető üzleti tevékenység szabadságát.
A szabadidő megsokszorozása a csapatmunka alkalmazásával érhető el, mely szerint együttes erővel gyorsabb és stabilabb fejlődés valósítható meg. A multi-level marketing értékesítési rendszerek esetében az emberekkel való bánásmód igen hangsúlyos szerephez jut. A személyes kapcsolatokon múlik az értékesítés, illetve a munkatárs-keresés sikeressége, tehát ezektől függ a realizálódó forgalom, ami meghatározza a kifizetendő bónusz nagyságát.


Készen áll?


Tegye fel magának a kérdést...

1. Elégedett a cég feddhetetlenségével és stabilitásával?
2. Használná-e Ön vagy valamelyik ismerőse a termékeket?
3. Hajlandó bizonyos erőfeszítéseket tenni az ügyért?


Ha igennel válaszolt, KEZDJEN BELE MOST!

Regisztrálja magát annál, aki bemutatta Önnek a Forevert. flp1978kl@gmail.com

Vásárolja meg a Touch of Forever Combo Pak-et, ami az üzlet lehetősége egyetlen dobozba zárva.

1. Kiváló üzleti érték
2. Azonnal az első üzleti szintre minősül
3. Mindaz megtalálható benne, ami az üzlet elindításához szükséges


Beszéljen meg egy üzleti találkozót új szponzorával (flp1978kl@gmail.com), majd kezdje el használni, és másokkal megismertetni a termékeket.



1 megjegyzés:

  1. Üdvözlöm!
    Érdeklődnék,hogy nekem már van diszkont kártyám,első rendelésem 60600.-Ft. volt,
    akkor már én 30%-al olcsóbban kapom a terméket? És ha elértem a 2 pontos szintet
    további kedvezményre vagyok jogosult?
    Forgalmazói számom:360-000-809-270
    Várom válaszát!
    Üdvözlettel:Majorszkiné Varga Krisztina

    VálaszTörlés