2009. szeptember 5., szombat

Méhkaptár termékek

Az FLP felvonultatja 100 %-os tisztaságú méhészeti termékeinek sorát. Méhészeti telepe ideális környezetben helyezkedik el, ahol az ősi környezetben semmiféle szennyeződés, sem vegyi anyag nem érheti a kaptárokat. Egyedülálló feldolgozás során, szabadalmaztatott módszerekkel és felszerelésekkel gyűjtik be az alapanyagokat, természetes környezetben. A Forever Living cég valamennyi méhészeti terméke természetes és tápanyagokban gazdag, eredeti állapotukban kerülnek hozzánk a kaptárakból.




Forever Bee Honey



A méhek virágról virágra repülve készítik a mézet: a gazdag nektárt rövid ideig elraktározzák, hogy összekeverjék enzimeikkel, majd a kaptárba hordják a mézet. A mézet mindig elsőrangú természetes tápláléknak tartották - valóságos tárháza a jó minőségű tápanyagoknak, és könnyen emészthető.
A méz sok olyan összetevőt tartalmaz, amelyekre szükségünk van, hogy fenntartsuk jó egészségünket.
A Forever Bee Honey csak természetes összetevőket tartalmaz. Ez a kiváló ízű, tápláló édesítő tele van a természet adományaival, s egy evőkanálnyi kb. 70 kalóriát tartalmaz. Könnyen emészthető, gazdag szénhidrátokban, sok kalciumot és foszfort tartalmaz. Gyors és tápláló energiaforrás minden alkalomra. 




Forever Royal Jelly





A Royal Jelly a méhek garati mirigyéből származó tejszerű váladék. Ezzel a nagyszerű táplálékkal, mely enzimekkel van vegyítve, táplálnak minden méhkrálynőnek szánt méhet. Ez a méhkirálynő különleges tápláléka egész életén át, mely segítségével 3.000 petét képes lerakni naponta 6 éves élettartama alatt. A dolgozó méhek, melyek a szokásos mézet eszik, csak 4-6 hétig élnek.
A Royal Jelly A-, C-, D-, E-vitamint tartalmaz. Gazdag természetes tárháza a komplex B-vitaminskálának. Fő összetevője a B5 vitamin. A Royal Jelly mind a 8 nélkülözhetetlen aminosavat, valamint ásványi anyagokat - mint kalcium, réz, vas, foszfor, kálium, szilícium és kén - tartalmaz a szükséges mennyiségben. A Royal Jellyben nukleinsav is található. Proteinekben gazdag. A virágpor emésztése közben termelődik. Az FLP Royal Jelly-t száraz, mindentől távol eső sivatagos régiókban gyűjtik be. A Royal Jelly-t közvetlenül a kaptárból történő kivonás után lokalizálják azért, hogy csak a víz távozzon a termékből, így megőrizve az összes vitamint, ásványi anyagot, enzimet, és koenzimet.
Egy doboz tartalma 60 db tabletta.

Serkenti a belső elválasztású mirigyek működését, hangulatjavító hatású, szabályozza az immunrendszert.
Ajánlható: depresszió, pánikbetegség esetén is.





Forever Bee Propolis




Ha a méhekre gondolunk, leginkább a méz és a virágpor jut eszünkbe. Még egy másik fontos összetevő, a propolisz, a fákban rejlő ragadós gyanta. A méhek összegyűjtik és átalakítják a propoliszt, majd kibélelik vele a kaptárt, hogy védve legyen. Nagyon hatékony, hiszen a méhkaptár belseje biztonságosabb a műtőnél.
A propolisz 5.000 éves múltra tekint vissza. A propolisz elősegítheti a sejt védelmét a szabad gyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben. A Forever Bee Propolis tartalmaz 22 aminosavat, B-vitamin komplexet, és hatását a méhpempő erősíti.
A Forever Bee Propolis nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges színezékeket. Kiváló étrend-kiegészítő, mely olyan tápanyagokat tartalmaz, mint vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, aminosavak.
Egy doboz tartalma 60 db tabletta.
A Forever Bee Propolis egy méhészeti termék, mely virágport tartalmaz. Ezért az arra érzékeny egyéneknél allergiát válthat ki.



Forever Bee Pollen



A pollen megtermékenyített virágpor. A méhek összegyűjtik és visszaviszik a kaptárhoz tápláléknak. Pollen nélkül nem létezhetnének a növények, a fák, a virágok.
A Forever Bee Pollent speciálisan kialakított rozsdamentes acélból készült gyűjtők segítségével szedik az olyan virágokból, melyek távol eső, sivatagi régiókban találhatóak. Ez biztosítja a legtisztább, legfrissebb és leghatékonyabb természetes étrend-kiegészítőt. A Forever Bee Pollen teljesen természetes, nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges színezéket, illetve ízesítőt. A Bee Pollen tápanyagok széles skálájával segíti az egészség megőrzését. C-vitamint és a B-vitamin komplexet tartalmaz. Mivel vízben oldódik, naponta szedhető. Tartalmaz még D, E, K vitamint, béta karotint, számos ásványi anyagot, enzimet, koenzimet, szénhidrátokat, fehérjéket és 22 aminosavat.
Egy doboz tartalma 100 db tabletta.
A virágpor az arra érzékeny egyéneknél allergiát válthat ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése