2009. augusztus 21., péntek

Forever Living Products Marketing



Az FLP Marketing Terve azért sikeres, mert egyszerű!
Mint ilyen, a legkönnyebb utat kínálja ahhoz, hogy elkezdjük saját üzletünket. Bizonyított hatással rendelkező, keresett termékekkel indulhatunk egy jól felépített, dinamikusan növekvő iparágban. Ha egyszer elkezdjük, az FLP maga kínálja a szerkezetet és támogatást, hogy olyan nagyra építsük fel saját vállalkozásunkat, amekkorára csak szeretnénk.

A marketing tervben foglaltak alapján mindenki biztonságban érezheti magát függetlenül attól, hogy milyen szintet ér el. Tehát ha már egyszer elértünk egy pozíciót a Marketing Tervben, az nem veszíthető el. Emellett mindenki élvezheti a csapata sikerét, mert a Marketing Terv nem teszi lehetővé a struktúrán belüli „előzést”.

Az FLP üzleti tervével kapcsolatban minden úgy van megszerkesztve, hogy segítsen nekünk felépíteni a szilárd, stabil üzletet. Rendszeresek a képzéssel egybekötött összejövetelek. Minimális a papírmunkához szükséges idő, hogy több időt áldozhassunk olyan dolgokra, amelyek igazán számítanak: a hálózatra és forgalmazókra. Egy jól képzett, motivált csapattal üzletünk stabil és növekedésképes lesz, egyre több lesz a jövedelmünk, és egyre közelebb kerülünk céljainkhoz és álmainkhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése