2009. augusztus 16., vasárnap

Forever Living Products

A Forever Living Products elkötelezte magát, hogy felkutatja a természet legkiválóbb forrásait az egészség és szépség megőrzéséért, s megosztja azokat a világgal.



Az 1978-ban alapított FLP új fejezetet nyitott annak terén, hogy hogyan állíthatjuk a temészet adományait egészségünk szolgálatába. Az Aloe Vera italok, bőrápolási termékek és kozmetikumok teljes családja eljuttatja az Aloe legkiválóbb tulajdonságait az egész szervezetbe. Ezek a termékek az étrendkiegészítők teljes vonalával és a méhkaptár termékeivel együtt olyan rendszert alkotnak, amelynek segítségével természetes módon érhetjük el a jobb egészséget és a szépséget.

Napjainkban az FLP több mint 140 országban működik. A világ legnagyobb aloe vera termesztő, feldolgozó és forgalmazó cége.


Az Arizonában működő Nemzetközi Központ alapítója és elnök-vezérigazgatója, Rex Maughan irányítja a cég működését világszerte. Több mint 10 millió forgalmazó élvezi azt a támogatást és azokat az útbaigazításokat, amelyek szükségesek, hogy egészségesebb és gazdagabb életet éljünk.

Magyarországon 1997. óta van jelen a cég, mint Forever Living Products Magyarország Kft.


Magyarországi vezető Dr. Milesz Sándor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése