2009. augusztus 23., vasárnap

Rex Maughan



Rex Maughan, a Forever Living Products International elnök-vezérigazgatója.


Rex Maughan élete nagy részét annak szentelte, hogy segítsen elérni az embereknek, amit szeretnének. Miután az Arizona Állami Egyetemen elvégezte üzleti tanulmányait cégeket hozott létre világszerte.


Rex a FOREVER csoport elnök-vezérigazgatója.


Egyszerre kell értenie a direkt értékesítéshez, a mezőgazdasághoz és feldolgozáshoz, az ingatlanpiac területéhez, valamint a szabadidős tevékenységekhez, s tudnia kell, hogyan támogathatja a jótékonysági szervezeteket.


Feleségétől 3 gyermeke született, ma már 12 unokájuk van. Több területen jelentős sikereket ért el, ezek közül egyik legjelentősebb az a díj, melyet az USA dél-nyugati részén az esőerdők megmentéséért végzett tevékenységéért kapott.


Amikor Rex misszionáriusként dolgozott a Szamoa-szigeteken, a Csendes-óceán déli partvidékén, Robert Louis Stevenson – aki élete utolsó éveit itt töltötte – írásai megragadták a képzeletét. Olyan nagy tisztelet alakult ki benne a szamoai nép és földjük iránt, hogy évtizedekkel később létrehozta a Robert Louis Stevenson Múzeumot és azt az Örökségvédelmi Alapítványt, amelynek feladata, hogy helyreállítsa Stevenson 1890-es otthonát a szamoai Apiában. Napjainkban a múzeum elsőszámú attrakció a turisták, helyi látogatók és iskolás gyermekek számára.


Rex Maughan 13 éven át a Del Webb Cég alelnöke és a Del E. Webb ingatlancég ügyvezető alelnöke volt, szaktudását arra alkalmazta, hogy több mint 100 millió USD-s üzletet bonyolítson az ingatlanpiacon az Egyesült Államok különböző területein. Arizonában és Nevadában tóparti sétányok, kikötőmedencék működtetéséért és vezetéséért volt felelős. A Mayer Central Building Cooperation igazgatójaként Rex kivételes képességeket mutatott a lízing, a vezetés és adminisztráció minden területén. 50 millió USD-s ingatlanüzletet bonyolított – hotel és apartman projektekkel és irodakomplexumokkal - Arizonában és New York-ban. Komoly rangot ért el az ingatlankereskedők legfelső köreiben. Rex az Arizona Állami Egyetemen komolyan tanulmányozta az ingatlanpiac- és gazdaságvizsgálat területeit.


Remek eredményeket ért el, s kivételes üzleti sikerei, az egyetemnek nyújtott hozzájárulásai és elkötelezettsége miatt magas állami kitüntetésekben részesült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése