2009. augusztus 26., szerda

Aloe Vera italok

Aloe Vera Gél (natúr)

Képzeljük el, ahogy egy Aloe levelét felhasítjuk és közvetlenül a növényből kóstoljuk meg a levél géles tartalmát. Az FLP Aloe Vera gélje ezt az élményt adja vissza.

A csodálatos aloe levél több mint 75 féle tápanyagot, 200 különféle alkotóelemet, ezen belül 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminosavat és 12 féle vitamint tartalmaz. Ez a termék a szabadalmaztatott aloe stabilizációs eljárásának köszönhetően mindazok körében kedvelt, akik ügyelnek arra, hogy emésztőrendszerük egészséges, természetes energia szintjük pedig mindig optimális legyen.
Az Aloe Vera gél elsőként nyerte el a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács minősítő pecsétjét, igazolva azt, hogy minősége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levélben található géllel. Naponta, akár önmagában, akár természetes gyümölcslével fogyasztva az egyik legjobb táplálékkiegészítő, ami elérhető!
Legfontosabb tulajdonságai: méregtelenít, táplál, immunrendszert harmonizál, gyulladáscsökkentő, csökkenti a kemo- és sugárterápia mellékhatásait.
Ajánlható várandós kismamáktól a 100 évesig bárkinek.
Speciálisan ajánlható: cukorbetegeknek, gyomorpanaszos és bélgyulladásos betegeknek, daganatosoknak.
Nem ajánlható gyomor- és bélvérzések esetén!
Savnykás, kesernyés ízű. Adagolása: 1/2  dl reggel, éhgyomorra.



Aloe Berry Nectar



Az Aloe Berry Nectar tartalmazza mindazon vitaminokat, ásványianyagokat, aminosavakat, ásványi anyagokat és enzimeket, melyeket az Aloe Vera Gél is tartalamaz, de ez esetben mindezek kedvező hatása kiegészül még a tőzegáfonya és alma jótékony hatásaival.
Az almalé A- és C-vitamin, valamint kálium és pektin tartalma miatt nagyon fontos.
Az Aloe Berry Nectar étkezés mellé, vagy önmagában is fogyasztható. Kellemes aromáját és ízét a természetes, friss tőzegáfonya és az édes alma adja. A hozzáadott természetes gyümölcscukor, a fruktóz teszi édessé, valamint a felnőttek, és gyermekek számára is kedvelt itallá.
Az áfonya csökkenti a húgyúti fertőzések valószínűségét, fontos szerepe van a prosztata védelmében.
Édes ízű. Adagolása: 1/2 dl reggel, éhgyomorra.



Forever Aloe Bits and Peaches



A Forever Aloe Bits n' Peaches kiváló ízű 100 %-os satbilizált Aloe Vera gél ital, melyet őszibarack tesz még élvezhetőbbé. Az Aloe Vera tiszta, tápláló darabkái a napérlelte őszibarack ízében megfürdetve utánozhatatlan ízt eredményeznek.
A Bits n' Peaches sok egészséges összetevőt tartalmaz egy pompás ízű italban. Fogyaszthatjuk jéggrl vagy keverhetjük gyümölcslével is.
Ajánlható gyermekeknek, székrekedésben szenvedőknek, illetve gyomorpanaszok esetén.
Nagyon finom, barackos ízű. Adagolása: 1/2 dl reggel, éhgyomorra.

 


Forever Freedom



A Forever Freedom egy ízletes, narancsízű ital, mely tartalmaz glukozamin-szulfátot és kondroitin-szulfátot - a természetben előforduló két olyan vegyületet, melyekről megállapították, hogy elősegítik a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az izületek megfelelő mozgathatóságát. Ezeket összekapcsolták stabilizált aloe vera gél gazdag összetevőivel. Ehhez adtak még C-vitamint és MSM-et, a biológiailag felhasználható kén elsődleges forrását. A glukozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát olyan természetben előforduló anyagok, amelyek segítenek fenntartani a porcok szerkezetét és egészségét, miközben ezeket a természetes "ütődés elnyelőket" hidratáltan tartják. A szervezet öregedésével kevésbé képes arra, hogy produkálja az egészséges porc ilyen természetes elemeit, ami aztán elvezethet az ízületek elhasználódásához.
Ajánlható sportolóknak, időseknek. Építi a porcot, megőrzi a porcok rugalmasságát, inakat és kötőszöveteket regenerálja. A természetes kénforrások biztosítják a haj, köröm növekedését és azok egészségesen tartását.
Narancsos ízű. Adagolása: 1/2 dl reggel, éhgyomorra.





Forever Pomesteen Power


Vitathatatlan tény, hogy az antioxidánsok nélkülözhetetlenek egészségünk és fizikai jólétünk megőrzése szampontjából. Mégis nehezen jutnak megegyezésre a táplálkozás szakértők, amikor azt vitatják, vajon mely gyümölcsök minősülnek igazán hatékony antioxidánsnak, melyek tartalmazzák a legtöbb xantont, illetve az ORAC-listán melyek hol helyezkednek el. A Forever Pomesteen Power azért a leghatékonyabb elegy, mert olyan gyümölcsök levét és kivonatát tartalmazza, mint a gránátalma, körte, mangosztán, málna, szeder, áfonya és szőlőmag.
Az ORAC (Oxigen Radical Absorbance Capacity) jelzi, hogy adott antioxidáns milyen mértékben képes meggátolni a szabad gyökök károsító hatását. A gyümölcsök ORAC-értéke nagyon eltérő, még egy bizonyos gyümölcs is más értékeket mutat szüretelés után, illetve később megmérve. A gránátalma levének magasabb a polifenol antioxidáns tartalma, mint a vörösbornak, zöld teának, vagy narancs dzsúznak. Ezen túl kiváló A-, C-, E- vitamin, valamint vas forrás.
Nagyon finom gyümölcs ízű. Adagolása: 30 ml, lehetőleg étkezés előtt.


Forever Aloe 2 Go


Az Aloe Vera Gél jótékony hatásait már jóideje élvezhetjük. Sőt, a kiemelkedően magas antioxidáns tartalmú gyümölcskoktél, a gránátalmát, mangosztánt, körtét, málnát, szedret, áfonyát és szőlőmag kivonatot tartalmazó Pomesteen Power is a kedvenceink közé tartozik. Az FLP e két kiváló étrend kiegészítő italt ötvözve létrehozta a Forever Aloe 2 Go-t. Adagonként fóliázva bárhol, bármikor fogyasztható.
Az Aloe 2 Go segítségével jóízű energia bombához jutunk, miközben szervezetünket ellátjuk a legfontosabb komplex szénhidrátokkal. Az üdítően finom Pomesteen italt az Aloe Vera Géllel ötvözték, így megalkották az egyedülálló antioxidáns koktélt. Immunrendszerünkre rendkívül jó hatással van magas poliszacharid, valamint sok más természetes hatóanyag tartalmának köszönhetően.


 


Aloe Blossom Herbal Tea


Az Aloe bimbóval gazdagított gyógynövény teakeverék különféle levelek, gyógynövények és fűszerek természetes ötvözete, amely különleges íz és illat élménnyel ajándékoz meg bennünket. Koffein mentes, a megújulás érzését keltve hat ránk. Akár meleg italként, akár lehűtve fogyasztjuk, az Aloe Blossom Herbal Tea nagyon finom és könnyen elkészíthető egészséges folyadék.
A világ különböző tájairól - Kínából, Indiából, Jamaikáról, Egyiptomból - származó különös gonddal válogatott alapanyagokból készült e gondosan megkomponált teakeverék. A frissítő fahéj, narancshéj és szegfűszeg meleg, gyümölcsös zamatot kölcsönöz, jamaikai szegfűbors és gyömbér tartalma miatt pedig kellemesen nyugtató hatású. Egy alacsony kalóriatartalmú, koffein mentes, frissítő teakeverék.
Összetevők: fahéj, narancshéj, szegfűszeg, földi szeder levél, szegfűbors, ánizskapor, gyömbér, kardamom, Aloe bimbó, kamilla.
Emésztésjavító, méregtelenítő, vízhajtó, gyulladáscsökkentő.
Enyhíti a klimax tüneteit.

2009. augusztus 24., hétfő

FLP termékcsoportok

A Forever Living Products 31 évvel ezelőtt elkötelezte magát, hogy felkutatja a természet csodálatos forrásait, melyek egészségünket és szépségünket szolgálják, s megosztja azokat a világgal.
Termékeik ennek a kutatásnak az eredményei. Jól mutatják a természet hihetetlen képességét, mellyel segít, hogy a lehető legjobban nézzünk ki és érezzük magunkat, s emellett a minőség és tisztaság iránti rendíthetetlen elkötelelzettségünket is képviselik.


Fedezzük fel velük az egészség és szépség világát, melyet természetes úton ismerhet meg a kiváló minőségű és páratlan Forever termékekkel!


Aloe Vera italokAloe Vera italok





Étrend kiegészítőkÉtrend kiegészítők





Méhkaptár termékekMéhkaptár termékek





Testsúly kezelésTestsúly kezelés





Bőrápoló termékekBőrápoló termékek





Színes kozmetikaSzínes kozmetika





Személyi higiéniás termékekSzemélyi higiéniás termékek

2009. augusztus 23., vasárnap

Rex Maughan



Rex Maughan, a Forever Living Products International elnök-vezérigazgatója.


Rex Maughan élete nagy részét annak szentelte, hogy segítsen elérni az embereknek, amit szeretnének. Miután az Arizona Állami Egyetemen elvégezte üzleti tanulmányait cégeket hozott létre világszerte.


Rex a FOREVER csoport elnök-vezérigazgatója.


Egyszerre kell értenie a direkt értékesítéshez, a mezőgazdasághoz és feldolgozáshoz, az ingatlanpiac területéhez, valamint a szabadidős tevékenységekhez, s tudnia kell, hogyan támogathatja a jótékonysági szervezeteket.


Feleségétől 3 gyermeke született, ma már 12 unokájuk van. Több területen jelentős sikereket ért el, ezek közül egyik legjelentősebb az a díj, melyet az USA dél-nyugati részén az esőerdők megmentéséért végzett tevékenységéért kapott.


Amikor Rex misszionáriusként dolgozott a Szamoa-szigeteken, a Csendes-óceán déli partvidékén, Robert Louis Stevenson – aki élete utolsó éveit itt töltötte – írásai megragadták a képzeletét. Olyan nagy tisztelet alakult ki benne a szamoai nép és földjük iránt, hogy évtizedekkel később létrehozta a Robert Louis Stevenson Múzeumot és azt az Örökségvédelmi Alapítványt, amelynek feladata, hogy helyreállítsa Stevenson 1890-es otthonát a szamoai Apiában. Napjainkban a múzeum elsőszámú attrakció a turisták, helyi látogatók és iskolás gyermekek számára.


Rex Maughan 13 éven át a Del Webb Cég alelnöke és a Del E. Webb ingatlancég ügyvezető alelnöke volt, szaktudását arra alkalmazta, hogy több mint 100 millió USD-s üzletet bonyolítson az ingatlanpiacon az Egyesült Államok különböző területein. Arizonában és Nevadában tóparti sétányok, kikötőmedencék működtetéséért és vezetéséért volt felelős. A Mayer Central Building Cooperation igazgatójaként Rex kivételes képességeket mutatott a lízing, a vezetés és adminisztráció minden területén. 50 millió USD-s ingatlanüzletet bonyolított – hotel és apartman projektekkel és irodakomplexumokkal - Arizonában és New York-ban. Komoly rangot ért el az ingatlankereskedők legfelső köreiben. Rex az Arizona Állami Egyetemen komolyan tanulmányozta az ingatlanpiac- és gazdaságvizsgálat területeit.


Remek eredményeket ért el, s kivételes üzleti sikerei, az egyetemnek nyújtott hozzájárulásai és elkötelezettsége miatt magas állami kitüntetésekben részesült.

2009. augusztus 21., péntek

Forever Living Products Marketing



Az FLP Marketing Terve azért sikeres, mert egyszerű!
Mint ilyen, a legkönnyebb utat kínálja ahhoz, hogy elkezdjük saját üzletünket. Bizonyított hatással rendelkező, keresett termékekkel indulhatunk egy jól felépített, dinamikusan növekvő iparágban. Ha egyszer elkezdjük, az FLP maga kínálja a szerkezetet és támogatást, hogy olyan nagyra építsük fel saját vállalkozásunkat, amekkorára csak szeretnénk.

A marketing tervben foglaltak alapján mindenki biztonságban érezheti magát függetlenül attól, hogy milyen szintet ér el. Tehát ha már egyszer elértünk egy pozíciót a Marketing Tervben, az nem veszíthető el. Emellett mindenki élvezheti a csapata sikerét, mert a Marketing Terv nem teszi lehetővé a struktúrán belüli „előzést”.

Az FLP üzleti tervével kapcsolatban minden úgy van megszerkesztve, hogy segítsen nekünk felépíteni a szilárd, stabil üzletet. Rendszeresek a képzéssel egybekötött összejövetelek. Minimális a papírmunkához szükséges idő, hogy több időt áldozhassunk olyan dolgokra, amelyek igazán számítanak: a hálózatra és forgalmazókra. Egy jól képzett, motivált csapattal üzletünk stabil és növekedésképes lesz, egyre több lesz a jövedelmünk, és egyre közelebb kerülünk céljainkhoz és álmainkhoz.

2009. augusztus 18., kedd

Miért a Forever Living Products, és miért az MLM?


MLM irányelvek

Az MLM vagy multi-level marketing segítségével az ember rugalmas rész- vagy teljes munkaidőben juthat jövedelemhez saját üzletének felépítésével. Sok cég foglalkozik MLM üzlettel, ám kevés olyan akad közöttük, amely figyelembe veszi a hagyományos üzleti gyakorlatot, és amely a hosszú távú stabilitást képviselné.
A Forever Living Products 31 éve működik, és a 10 millió világszerte tevékenykedő „aktív” forgalmazó jól mutatja termékeinek minőségét és üzleti tervének sikerességét.

A jó MLM, és egyben a Forever Living Products ismérvei:

- Minőségi termék:
Az üzlet egyik legfontosabb aspektusa egy olyan erőteljes termékvonal létrehozása, amelynek darabjait valamilyen közös elképzelés tartja össze. Egy cégnek olyan termékeket kell kínálnia, amelyekre jóval azután is emlékeznek az emberek, hogy az árra vagy mennyiségre vonatkozó kedvező lehetőségeket bemutatják nekik. Keressünk olyan vezető marketing útmutatót, amely hiteles adatokat szolgáltat a cégről.

- Nincsen struktúrán belüli előzés:
Az alsó vonalunkból senki nem kerülhet egy a miénk feletti pozícióba. Amennyiben az alsó vonalunkban lévő forgalmazók megelőznek minket az eladásokban, úgy ők automatikusan feltolnak minket egy következő szintre, amikor elérik a magasabb szintet. Vegyünk a kezünkbe egy marketing tervet, amely megjutalmaz minket, amiért új „sztárokat” vezetünk be az üzletünkbe.

- Az elért pozíció nem veszíthető el:
Egy forgalmazó nem veszítheti el pozícióját azért, mert nem aktív az eladások terén. Ha egyszer már elért egy bizonyos szintet, akkor azon a szinten megmarad. Egy jó marketing terv lehetővé teszi, hogy szükség esetén pihenhessünk.

- A bónuszokat nem a termék nagykereskedelmi ára, hanem a kiskereskedelmi ára után fizetik:
Ez azt jelenti, hogy több készpénz kerül vissza a forgalmazóhoz.
- Bizonyított pénzügyi stabilitás:
A biztos, szilárd növekedés mindig a jó MLM jele. Gyakran hasznos megtekinteni a cég holdingjainak változatosságát. Érdemes még megnézni a cég eladási grafikonját, hogy képet nyerjünk a növekedésről, valamint az eladási számokat és a kilátásba helyezett irányvonalakat.

- Minimum 5 éves tapasztalat az adott ágazatban:
Egy elismert MLM-hez szükség van legalább öt év tapasztalatra és szilárd növekedésre a cég története során. Egy jól felépített MLM esetében az első krtitikus 18 hónap célja a szilárd vezetés, stabil üzleti terv, motivált forgalmazók és minőségi termékek bevezetése.

- Többszörös pénzszerzési lehetőség:
Mivel a forgalmazóknak többféle lehetősége van a jövedelemszerzésre, mindenki a saját időbeosztása szerint dolgozhat, részmunkaidőben vagy teljes időben, illetve otthonról. Ha bekerülünk egy MLM-be, többszörös lehetőségünk adódik a pénzkeresésre. Ha egy jó MLM-et szeretnénk találni, akkor keressünk olyat, amelyik profitrészesedést, valamint vezetőségi bónuszokat kínál.

- Fogyasztható termékek:
A fogyasztható termékek ideálisak az MLM üzlethez, mivel így könnyen kiépíthetünk egy olyan hűséges fogyasztói bázist, akik rendzseresen szeretnének utánpótlást vásárolni az adott termékekből. Az aktív fogyasztói bázis jelenti a kulcsot egy hatékony MLM üzlethez, s ez csakis minőségi fogyasztható termékek esetében építhető fel.

- Kiterjedt támogatói hálózat:
Egy kiterjedt támogató hálózat elengedhetetlen az MLM üzlet sikeréhez. A forgalmazó számára biztosítani kell különféle lehetőségeket arra, hogy jobban építhessék üzletüket. A forgalmazó sikere közvetlen hatással van a cég sikerére, ezért a támogató rendszerüknek képviselnie kell ezt a szellemiséget.

- Nemzetközi jelenlét:
Egy olyan vállalat, amely világszerte jelen van, növekedést mutat, megbízható, és minőségi termékeket állít elő, több éves eladási adatokkal rendelkezik. A legtöbb olyan cég, amely nemzetközi szinten vállal fel üzleti tevékenységet, stabil és hatalmas ipari tapasztalattal bír.
MLM üzlet előnyei:
-Kockázat nélküli tevékenység
-Nincs szükség jelentős kezdőtőkére ahhoz, hogy sikereket érjünk el
-Nem kell raktározással foglalkozni
-Nem kell külön irodát, üzletet fenntartani
-Nem kell vállalkozó szelleműnek lenni, hiszen minden ember reklámoz egész életében

Az FLP indulása

A Forever Living Products története egyetlen emberrel és az ő álmával kezdődött. Rex Maughan évekig kutatott egy olyan üzleti lehetőség után, amelynek segítségével megvalósul a két legnagyobb cél az életben: a jobb egészség és az anyagi függetlenség.
1978-ban megtalálta, amit keresett. A legelső Forever Living Products összejövetelre Phoenix-be, Arizonába 43 embert hívott meg. Ebből az egyetlen eseményből indult el az a nagy utazás, amely a hihetetlen üzleti sikerhez vezetett.

Rex és az első FLP forgalmazók hamar rájöttek, hogy sok ember keresi ugyanazokat a dolgokat, mint ők. Az emberek belefáradtak abba, hogy ugyanazokat a régi recepteket hallják újra és újra, hogyan és mitől érezzék magukat jobban az életben. Új, természetes alternatívákra vágytak egészségük javításához.
Sokak számára azonban az egészségi állapotuk javulása csupán a kezdet volt. Felfedezték azt a lehetőséget, amivel maguk irányíthatták életüket, időbeosztásukat és anyagi helyzetüket.

A Forever Living Products egyetlen ember álmából rövid idő alatt milliók álmává változott. A termékekben rejlő lehetőség és az üzleti terv egyszerűsége miatt bárki javíthat életminőségén. Néhányan fogyasztókként kezdték, akik egészségük javításához kerestek termékeket, majd elégedett fogyasztókból egyik napról a másikra az FLP vállalkozóivá váltak. Mások azonnal meglátták az üzleti lehetőséget és elkezdték építeni saját sikeres hálózatukat. Bármi volt is az okuk arra, hogy elkezdjék, az eredmény ugyanaz volt. Sikerük egyre nőtt, miközben segítettek másoknak, hogy egészségesebbek legyenek és javuljon anyagi helyzetük. Ma, 31 évvel később, az FLP-ben 10 millió forgalmazó tevékenykedik, a világ 140 országában.

2009. augusztus 16., vasárnap

Forever Living Products

A Forever Living Products elkötelezte magát, hogy felkutatja a természet legkiválóbb forrásait az egészség és szépség megőrzéséért, s megosztja azokat a világgal.



Az 1978-ban alapított FLP új fejezetet nyitott annak terén, hogy hogyan állíthatjuk a temészet adományait egészségünk szolgálatába. Az Aloe Vera italok, bőrápolási termékek és kozmetikumok teljes családja eljuttatja az Aloe legkiválóbb tulajdonságait az egész szervezetbe. Ezek a termékek az étrendkiegészítők teljes vonalával és a méhkaptár termékeivel együtt olyan rendszert alkotnak, amelynek segítségével természetes módon érhetjük el a jobb egészséget és a szépséget.

Napjainkban az FLP több mint 140 országban működik. A világ legnagyobb aloe vera termesztő, feldolgozó és forgalmazó cége.


Az Arizonában működő Nemzetközi Központ alapítója és elnök-vezérigazgatója, Rex Maughan irányítja a cég működését világszerte. Több mint 10 millió forgalmazó élvezi azt a támogatást és azokat az útbaigazításokat, amelyek szükségesek, hogy egészségesebb és gazdagabb életet éljünk.

Magyarországon 1997. óta van jelen a cég, mint Forever Living Products Magyarország Kft.


Magyarországi vezető Dr. Milesz Sándor.